| 

Poslovne priložnosti

Nagrada za kamp Šobec v Lescah

Nagrada za kamp Šobec v Lescah

10.02.2009 ob 08:07

Slovenski kamp Šobec v Lescah, ki ga vodi gospod direktor Rado Urevc, se je izkazal za še posebej primernega za aktivne počitniške goste, prejel je nagrado„Active Holiday Award 2008“ s strani britanskega strokovnjaka Alana Rogersa.

Podelitev je potekala na nizozemskem počitniškem sejmu „Vakantiebeurs“ v Utrechtu. Nagrada „Active Holiday Award“ je bila ustanovljena za kampe, ki poleg svoje neizmerne pokrajinske lepote predstavljajo tudi idealen prostor za aktivno preživljanje počitnic s pohodi, kolesarjenjem, smučanjem ali ponudbo drugih vodnih športov. Preverjena in izbrana mesta za kampiranje in dopustovanje s prikolicami in avtodomi v Sloveniji so vključena tudi v Rogersovem vodiču po kampih „Italy Plus Croatia & Slovenia 2009“.
Zaradi velikega prizadevanja in pobude podjetja IGL ter zahvaljujoč se dolgoletnemu in dobremu sodelovanju s uredništvom ADAC-a je sedaj Slovenija vključena tudi v ADAC-ov vodič po kampirnih mestih za vozila 2009 (ADAC Stellplatzführer). Ta vodič izide letno v nakladi 40.000 izvodov, v njem pa je predstavljenih preko 3400 kampirnih mest za avtodome in prikolice.

Vir: www.slovenia.info, IGL Werbedienst GmbH

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Petek
od -1 do 13 °C

Sobota
od -2 do 14 °C

Nedelja
od 3 do 16 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat