| 

Aktualno

Zavarovanja za podjetnike

Zavarovanja za podjetnike

15.05.2008 ob 13:50

Danes so zavarovanja eden izmed pomembnih dejavnikov za nemoteno poslovanje podjetja. Večini podjetnikom primanjkuje prepotrebnega časa za posvečanje zavarovanjem in vsem pogojem, ki so sestavni del zavarovalnih pogodb. Prav zaradi tega se vam lahko zgodi, da sklenete neprimerna, nekvalitetna in predraga zavarovanja, ki vam v primeru naravne nesreče, nepričakovanih dogodkov ali trenutka nepazljivosti vodilnih oseb ali zaposlenih, ne nudijo primernih kritij za nadomestilo nastalih škod. Vse to lahko privede do katastrofalnih posledic ter velikih finančnih težav v podjetju.

Zaradi zgoraj naštetega so v podjetju Moj agent d.o.o.  za vse pravne osebe pripravili izredno zanimivo ponudbo, katero so poimenovali paket podjetje. Ta paket vam nudi pomoč strokovnjaka, ki bo naredil analizo obstoječih zavarovanj, pregledal in razložil zavarovalne pogoje, svetoval pri potrebi po vseh različnih vrstah zavarovanj in pripravil nova, bolj primerna zavarovana sklenjena pod ugodnejšimi oziroma primernejšimi pogoji. Poleg tega bo skrbel, da bodo vsa zavarovanja pravočasno obnovljena in kvalitetno sklenjena ter navsezadnje nudil strokovno pomoč pri škodnih primerih.

Sklenete lahko:

- požarno zavarovanje,
- potresno zavarovanje,
- strojelomno zavarovanje,
- zavarovanje splošne civilne odgovornosti,
- zavarovanje proizvajalčeve odgovornosti,
- prevozniška odgovornost,
- zavarovanje poklicne odgovornosti,
- vlomsko zavarovanje,
- zavarovanje stekla,
- zavarovanje obratovalnega zastoja,
- gradbeno zavarovanje,
- montažno zavarovanje,
- zavarovanje računalnikov,
- zavarovanje posevkov in plodov,
- transportna zavarovanja,
- cargo zavarovanja...

Namen paketa podjetje je nemoteno poslovanje ob morebitnih škodnih primerih in brezskrbno ter varno doseganje vseh vaših osebnih in poslovnih ciljev.

Več na: www.mojagent.si


sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od 18 do 24 °C

Torek
od 17 do 24 °C

Sreda
od 14 do 22 °C

Četrtek
od 15 do 26 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat