| 

Uporabne informacije

7 razlogov zakaj storitev obračuna plač zaupati podjetju Swtools d.o.o.

7 razlogov zakaj storitev obračuna plač zaupati podjetju Swtools d.o.o.

26.01.2009 ob 12:00

Gospodarski analitiki že nekaj časa napovedujejo težke čase. Racionalizacija poslovanja, nižanje stroškov in optimizacija resursov – to bodo ali so že ključne teme v podjetjih. Ena od zelo učinkovitih možnosti za racionalizacijo poslovanja je tudi prehod na zunanje izvajanje vseh storitev, ki niso del glavne dejavnosti podjetja, s katero ustvarja dodano vrednost. Med takimi storitvami oziroma procesi je tudi obračun plač – zamudno in včasih kompleksno administrativno opravilo, ki pa ima v podjetji relativno pomembno vlogo. Zaradi tega vedno več podjetij prepušča to opravilo zunanjim izvajalcem. Največkrat so to podjetja, ki imajo zunanje računovodstvo in tudi obračun plač v sklopu storitev računovodskega servisa. Podjetje SWTOOLS d.o.o. pa je specializirano samo za področje obračuna plač in opravlja to storitev s pomočjo lastne programske opreme, zato vam na tem področju lahko ponudi bolj kvalitetno storitev za nižjo ceno neodvisno od oblike organiziranosti računovodske funkcije v podjetju.

7 RAZLOGOV ZAKAJ STORITEV OBRAČUNA PLAČ ZAUPATI PODJETJU SWTOOLS D.O.O.

STROŠKI IN KAKOVOST Optimizirani procesi, ekonomija obsega in program nenehnega izboljševanja storitev nam omogočajo bolj učinkovito in gospodarno izvajanje del pri obračunu plač in posledično dolgoročno znižanje stroškov ob zviševanju kakovosti izvajanja storitev.

ČAS IN VIRI Sproščanje vaših človeških virov in njihovo preusmerjanje na osnovne dejavnosti podjetja, ki prinašajo višjo dodano vrednost.

ZAKONODAJA Prepustite našim izkušenim in usposobljenim strokovnjakom zamudno preverjanje in iskanje interpretacij neprestano spreminjajoče se zakonodaje.

IZKUŠNJE IN ZNANJE Ne izgubljajte časa s periodičnimi operativnimi dogodki, kot je poročanje državnim institucijam. Naši strokovnjaki se s tem ukvarjajo vsak dan in obvladajo reševanje potencialnih zapletov.

ZAUPNOST Garantiramo zaupnost podatkov o plačah in omogočamo zanesljivo tajnost plač pri naročniku.
VARNOST Zagotavljamo varnost in celovitost osebnih podatkov na višjem nivoju, kot ga predpisuje zakonodaja.

SINERGIJA Pridobili boste zanesljivega in strokovno podkovanega partnerja, ki nenehno spremlja vse novosti s področja plačnih sistemov in vam je pripravljen ponuditi poleg vedno ažurne storitve obračuna plač in drugih dohodkov tudi dodatno strokovno pomoč in svetovanje.

Sponzorirana objava

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 12 do 27 °C

Četrtek
od 14 do 30 °C

Petek
od 16 do 33 °C

Sobota
od 17 do 28 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat