| 

Posel in moda

Gopro Cross kart

Gopro Cross kart

16.05.2008 ob 20:45

Italijanski proizvajalec GOPRO - Tavoni meccanica, ponuja kvalitetne mašine za površinsko obdelavo travnikov, poti, cest in ostalih površin po izbiri. Avtor prispevka ne odgovarja za nenadno poslabšanje odnosov s sosedi in možmi v modrem!
Gopro ponuja šest različnih kartov, dva izmed šestih pa sta celo homologirana, in ju je možno registrirati ter uporabljati za prevoz po cesti. Paleta kartov se prične z modelom Baby, ki je namenjen otrokom v starostnem obdobju med 5 in 14 let. Baby je opremljen z motorjem, ki razvije 5,5, konj in tehta 110 kilogramov. Naslednji model v paleti se imenuje Junior, ki ga prav tako poganja 5,5 konjev močan motor in je namenjen najstnikom in odraslim. Gre v bistvu za povečani model Baby, kar se odraža tudi na teži, ki znaša 135 kg. Tretji model v paleti, ki se imenuje One seat pa je prava zverina saj je lahko opremljen z motorji različnih moči in sicer od 13 do 110 konjev, kar ob teži 230 kilogramov zagotavlja širok nasmeh na ustih in srčni utrip nad 120.
Četri model v paleti se imenuje Double seat in kot je razvidno že iz imena je v njem prostor za dve osebi. Double seat je lahko opremljen z motorji , ki razvijejo od 13 do 85 konj, tehta pa 290 kilogramov. Vrh ponudbe ponujata homologirana modela, v dveh različicah in sicer različica ki omogoča vožnjo po grobi podlagi in pa različica za vožnjo po urejeni podlagi-cesti. Obe homologirani različici sta opremljeni z disk zavorami spredaj in zadaj, vzratno prestavo in pa štiritaktnim motorjem prostornine 459 ccm.
Več informacij najdete tukaj

Dejan V.

foto:www.gopro.it

sorodni članki


Komentarji: 1 

Dodajte komentar


chaffaud84@gmail.com | 20.04.2018 ob 00:01
prospectus modelo

gracie
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat