| 

Aktualno

Internet na Hrvaškem je lahko cenejši

Internet na Hrvaškem je lahko cenejši

24.05.2008 ob 20:20

Številni slovenski in tuji dopustniki, kateri so preživeli dopust na Hrvaški obali in vzdrževali stike s prijatelji, sodelavci in poslovnimi partnerji s prenosnikom, ki je bil povezan v svet preko signala lokalnega GSM operaterja, so po povratku v domovino z grozo ugotovili, da jih na domačem naslovu poleg praznega hladilnika čaka tudi račun mobilnega operaterja, katerega znesek v mnogih primerih presega 500 €.
V izogib neljubemu presenečenju po povratku v domovino, smo za vas raziskali kako se lahko najugodneje povežete na svetovni splet med dopustovanjem pri naših južnih sosedih.
Hrvaški operater Vip net omogoča tujim državljanom dve stroškovno zanimivi možnosti za dostop do svetovnega spleta.
Za manj zahtevne uporabnike je na voljo ponudba imenovana Vip airlink, ki omogoča, da s prenosnikom, ki ima vgrajen Wlan vmesnik, po nakupu predplačniške kartice z dobroimetjem dostopate do svetovnega spleta na območju, katero je pokrito z Vip airlink signalom.
Za zahtevnejše uporabnike pa je v ponudbi Vip net na voljo paket imenovan Vodafone Mobile Connect Easy start. Gre za paket, ki vključuje Programsko in strojno opremo ter Sim kartico, na kateri se nahaja predplačilo, ki omogoča prenos podatkov v obsegu 3 Gb. Paket je časovno omejen na 3 mesece oziroma na preneseno količino podatkov 3Gb. Za ponovno aktiviranje paketa je potrebno skleniti naročniško razmerje z operaterjem Vip net, kar pa ni možno, če niste državljan Hrvaške. Cena paketa Easy start je 991 Hrk, kar je približno 140 €.
Informacije o cenah ponudbe, prodajnih lokacijah in pokritost s signalom najdete na spletnem naslovu:
http://www.vipnet.hr

Dejan V.

sorodni članki


Komentarji: 4 

Dodajte komentar


seba | 01.07.2009 ob 18:17
Vsakič je potrebno preveriti kdaj je bil članek napisan in ta je star že leto dni, zato brez razburjanja, lahko pa je lepa primerjava koliko so cene mobilnega interneta padle v letu dni :)
ata | 25.06.2009 ob 23:20
www.vipnet.hr
ruth | 24.06.2009 ob 13:50
PROSIM, ČE LAHKO BOLJ PODROBNO NAPIŠETE KAKO OZIROMA KJE KUPITI USB OZIROMA KJE SE NAHAJA vipnET KER V ČASU DOPUSTA ŽELIMO BITI POVEZANI S SPLETOM-PRENOSNI RAČ. aLI MORDA RAZMERJE ZA 20 DNI LAHKO SKLENEŠ PREKO SPLETA. pRIČAKUJEM VAŠ ODGOVOR HVALA
Gost | 23.06.2009 ob 16:27
Kakšne neresnice širite po spletu! USB Ključek in sim kartica pri VIPNetu pri predplačniškem paketu za dostop interneta stane le 179 HRK, od tega imaš za 100 HRT napolnjen račun. Dokupiš lahko tudi različne pakete od 50 HRK do 200 HRK za 75 do 500 MB prenosa podatka.
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sobota
od 17 do 29 °C

Nedelja
od 13 do 23 °C

Ponedeljek
od 11 do 24 °C

Torek
od 12 do 25 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat