| 

Posel in moda

Salon plovil v Ljubljani

Salon plovil v Ljubljani

19.01.2009 ob 20:52

V četrtek, 22.1. se pričenja že peti Salon plovil. Salon poteka na Gospodarskem ratszavišču v Ljubljani in bo odprt vse do nedelje 25.1. Potekal skupaj s sejmom Turizem in prosti čas. Salon je namenjen vsem ljubiteljem navtičnega turizma, vodnih in podvodnih športov ter ribolova.

Salon plovil na Gospodarskem razstavišču poteka že petič zaporedoma, vedno na začetku novega koledarskega leta. V tem terminu so novosti na tržišču že znane, hkrati pa omogoča kupcem in prodajalcem dovolj časa za nakup in dobavo plovila do težko pričakovanega poletja.

Zaradi razstavnega prostora v mestu, kjer ni morja, je Salon plovil namenjen manjšim plovilom, in sicer tja do 10 metrov, največ 12. Tako kot na mnogih trgih v tujini so kupci v sedanji gospodarskih in finančnih razmerah tudi pri nas osredotočeni na manjša plovila oziroma predvsem na manjše porabnike goriva. In prav takšnim je Salon plovil pisan na kožo. Zato je letošnji Salon plovil tudi dobra priložnost za razmislek o prihodnjem nakupu.
Obiskovalcem bodo na voljo plovila navtičnih znamk, ki so zelo znane v svetu in zasedajo vodilna mesta v svojih kategorijah.

Ker je Salon plovil združen s sejmom Turizem in prosti čas, se bodo lahko obiskovalci navtičnega sejma posvetovali tudi o možnih destinacijah, privezih svojih plovil po Jadranu in o vsem, kar sodi zraven. Tisti bolj športno usmerjeni pa bodo lahko obnovili svoje znanje o potapljanju.

Letos se prvič na prireditvi predstavljajo tudi akterji s področja golf turizma (golfska igrišča, golfska potovanja in destinacije, ponudniki golfske opreme ipd.).

Vir: www.alaris.si, www.gr-sejem.si
 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat