| 

Aktualno

Volkswagen se ne kvari

Volkswagen se ne kvari

15.12.2008 ob 17:35

Priznanje v kategoriji za nemško znamko z najboljšo strategijo na področju trajnostnega delovanja (Deutschlands nachhaltigste Marke 2008). Volkswagen sodi med nemške znamke z najboljšim trajnostnim delovanjem. To potrjuje nagrada, ki jo je Volkswagen kot edini avtomobilski proizvajalec v tej kategoriji poleg podjetij Henkel in SolarWorld prejel 5. decembra 2008 v Düsseldorfu. Nagrado je na slavnostni prireditvi iz rok pravosodne ministrice Brigitte Zypries prevzel dr. Ulrich Hackenberg, ki je kot član Volkswagnove uprave zadolžen za razvoj. Ob tej priložnosti je izpostavil strategijo trajnostnega razvoja podjetja kot najinovativnejšega velikoserijskega avtomobilskega proizvajalca: „Pri Volkswagnu lahko inovacije iz višjih avtomobilskih razredov hitro in učinkovito prenesemo v volumenske segmente. Na ta način so tehnične inovacije dostopne vsem."
Na simpoziju je vodja koordinacije družbene odgovornosti gospodarskih družb (CSR) in trajnostnega delovanja dr. Gerhard Prätorius 200 strokovnjakom iz politike, gospodarstva in znanosti predstavil pot, ki si jo je začrtal Volkswagen: „Volkswagen ima na področju družbene odgovornosti in varovanja okolja že dolgoletno tradicijo. Ti področji sta del kulture našega podjetja. Sta temelja, na katerih smo med prvimi zasnovali vodilo trajnostnega delovanja, ki kot jedro sodobne in odgovorne podjetniške politike določa gospodarski uspeh, načrtno varovanje okolja in družbene kompetence."
 

sorodni članki


Komentarji: 2 

Dodajte komentar


VWG5GT | 24.12.2008 ob 11:17
pa še res je :))))
R-BIG | 16.12.2008 ob 14:12
VOLKSI UBER ALES !
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Nedelja
od 14 do 23 °C

Ponedeljek
od 11 do 24 °C

Torek
od 12 do 25 °C

Sreda
od 13 do 26 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat