| 

Poslovne priložnosti

Rešitev za težave s predolgimi hlačnicami

Rešitev za težave s predolgimi hlačnicami

12.12.2008 ob 13:21

Predvsem ženske imamo s predolgimi hlačnicami pogosto težave: hlače namreč pogosto lahko nosimo le na eno vrsto čevljev. Če so hlačnice ravno prav dolge za k čevljem z visoko peto, so iste hlačnice odločno predolge kadar jih želimo kombinirati z balerinkami ali supergami. Kar je lahko še posebej problematično, če v službo hodimo peš, pa bi takrat želele obuti bolj udobne športne čevlje, na delovnem mestu pa se preobuti v mnogo bolj elegantne salonarje.

Če torej ne želite več hlačnic vleči po blatu, mokrem pločniku ali umazanem snegu, jih je potrebno začasno skrajšati. Našli smo zadevo, ki naredi ravno to: sistem se imenuje Zakkerz in je trak prožnega tekstila z magnetom, ki drži zavihke hlačnic na želeni dolžini. Povsem preprosto zavihate hlačnico, namestite Zakkerz z enim koncem znotraj hlačnice in drugim na zunanji strani, ter spojite magneta na obeh koncih. Proizvajalec jih ponuja v različnih barvah in vzorcih, ter v dveh dolžinah. 

 

Vir: www.zakkerz.com

sorodni članki


Komentarji: 2 

Dodajte komentar


tp | 13.12.2008 ob 00:55
Najbližje zastopnike boste našli v Švici, mogoče pa jih je naročiti tudi prek spleta - http://www.zakkerz.com/retail.html.
Jožica | 12.12.2008 ob 13:42
Vse lepo in prav, kje pa se lahko kupi?
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Četrtek
od 3 do 13 °C

Petek
od 3 do 13 °C

Sobota
od 2 do 14 °C

Nedelja
od 7 do 15 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat