| 

Aktualno

Slowatch odpira svojo 26. poslovalnico

Slowatch odpira svojo 26. poslovalnico

03.12.2008 ob 07:50

Slowatch naslednji teden odpira svojo 26. poslovalnico - Slowatch tudi v Postojni

Ljubitelje ur in nakita iz Postojne in okolice je zagotovo razveselila novica, da odslej tudi v svojem mestu lahko obiščejo prodajalno Slowatch. Novo odprta prodajalna se nahaja v Mercator centru, na 54 kvadratnih metrih pa v več kot 40 vitrinah nudi moške, ženske in otroške zapestne ure ter bogat izbor nakita. Med zvenečimi znamkami naj jih omenimo le nekaj: Edox, Certina, Sector, Boss, ck, Guess, Lacoste, Tommy Hilfiger, Morellato, Citizen, Casio Timex… Različni cenovni razredi nudijo nešteto možnosti za obdarovanje svojih najbližjih. Delovni čas: pon.-sob. 8. - 20. ure, nedelje 8. - 15. ure.

Slowatch pa je te dni odprl še nekaj novih prodajaln, med drugim v Qlandiji v Novi Gorici, ki je že druga v tem mestu, pravkar (predvidoma 11.12.) pa se odpira tudi v novem ljubljanskem Mercator centru na Šmartinski. Priznane znamke po znižanih cenah odslej lahko kupujete tudi v Slowatchevem Outletu v Šentjerneju ter v največjem tovrstnem outletu pri nas, to je v Slowatch Outletu v spodnji etaži dvorane A ljubljanskega BTC City-ja.

Slowatch torej širi mrežo prodajaln v Sloveniji, prav tako pa pospešeno odpira prodajalne na Hrvaškem (pod imenom »Krona«) in v Srbiji (»Kronos Time«), pravkar pa se odpira tudi prva prodajalna v BiH (»Citytime«), v Brčkem.

Vir: www.slowatch.si - Slowatch d.o.o., Ljubljana, December 2008

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sobota
od 12 do 25 °C

Nedelja
od 14 do 25 °C

Ponedeljek
od 15 do 19 °C

Torek
od 15 do 22 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat