| 

Poslovne priložnosti

 Tudi s spletnim nakupom vozil je moč prihraniti nekaj denarja

Tudi s spletnim nakupom vozil je moč prihraniti nekaj denarja

01.12.2008 ob 14:00

Če kupujete rabljena vozila preko spleta, lahko prihranite precej denarja, izbirate pa lahko med velikim številom vozil, piše Articles Base.

Ponavadi tak nakup spremljajo skrbi o varnosti, vendar pa so sedaj tovrstni nakupi bolj varni in se ob bok postavljajo drugim načinom kupovanja. Pri nakupu vozila je potrebno paziti na ceno, če že v začetku odštejete nekaj več, lahko tako na dolgi rok prihranite nekaj denarja. V primeru, da boste v vozilu preživeli veliko časa, se splača nekaj denarja odšteti tudi na račun udobja. Pri spletnem nakupu vozila so na voljo podatki, če pa jih ni zadosti, se je potrebno s prodajalcem dodatno pogovoriti, če prodajalec tega ne želi, pa lahko nadaljujete z iskanjem, saj je ponudbe precej.

Pri spletnem iskanju in nakupovanju si je potrebno vzeti čas, seveda je potrebno biti pazljiv, na koncu pa ravno s spletnim nakupovanjem lahko precej privarčujete.

Vir: RiS, Tate, Robert. Used Trucks – Factors to Consider Before Buying Online. Articles Base, 5.11.2008

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Četrtek
od -5 do 6 °C

Petek
od 1 do 6 °C

Sobota
od 1 do 9 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat