| 

Aktualno

Težko pričakovana otvoritev hotela Atlantis v Dubai-ju

Težko pričakovana otvoritev hotela Atlantis v Dubai-ju

19.11.2008 ob 13:00

Oprah Winfrey, Robert De Niro, Charlize Theron, Denzel Washington, Linsay Lohan, Lily Allen, Mary Kate Olson, Misha Barton, Priyanka Chopra, Janet Jackson, Michael Jordon so samo nekatera imena svetovno znanih osebnosti, ki se bodo udeležila jutrišnje veličastne in največje doslej otvoritvene zabave v Hotelu Atlantis v Dubai-ju.

Kot rečeno se bo otvoritev hotela Atlantis zgodila v četrtek zvečer, na kateri bo prepevala svetovna pevska zvezda Kylie Minogue. Zabava bo trajala celo noč in bo po ocenah stala $20 milijonov ameriških dolarjev. Na zabavi se bo gnetlo preko 2.500 svetovno znanih osebnosti, članov kraljevih družin iz celega sveta in lokalnih pomembnežev ter VIP gostov iz Združenih Arabskih Emiratov.

Hotel "Atlantis" stoji na umetnem otoku v obliki palme v Dubaju. Zgrajen je v slogu izgubljenega mesta Atlantide, ima 17 restavracij, vodni park in najbolj ekstravagantne apartmaje na svetu. Apartma "Lost Chambers" na primer, ima velikanska podvodna okna, skozi katera imajo gostje pogled na 65 tisoč različnih vrst rib, vključno z morskimi psi, medtem ko apartma "Bridges" povezuje dva hotelska stolpa. Več o hotelu silahko ogledat na spletni strani

Za vse tiste, ki se ne bomo mogli udeležiti te najdražje zabave na svetu, pa predstavljamo nekaj utrinkov iz včerajšnje generalke za jutrišnjo otvoritev.

 

Vir: http://archive.gulfnews.com

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Nedelja
od 14 do 30 °C

Ponedeljek
od 16 do 31 °C

Torek
od 13 do 23 °C

Sreda
od 12 do 26 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat