| 

Poslovne priložnosti

Kako se zabavati na delovnem mestu

Kako se zabavati na delovnem mestu

18.11.2008 ob 14:55

Čeprav je delovno mesto namenjeno, kot že ime pove, opravljanju dela za katerega so vas najeli, pa včasih pride dan, ko se prav nič ne dogaja in ne veste, kako bi zabili preostanek delovnika. Če igranje pasjanse na službenem računalniku ni več izziv, se poskusite kratkočasiti s pomočjo katere izmed idej, predlagane v nadaljevanju:

Družite se s kolegi. To je še posebej koristno, lahko pa tudi zelo zanimivo, če delate v manjšem kolektivu. Bodite kreativni in bolje spoznajte ljudi okrog sebe, najbolje na kakšen zabaven in šaljiv način.

Igrajte on-line igre. Na spletu poiščite takšne, ki so vam všeč, registrirajte se in tekmujte proti drugim on-line igralcem.

Nakupujte. Najboljši način da se na delovnem mestu tudi zabavate, je da pozabite kje sploh ste. Preiščite spletne trgovine, prijavite se na prejemanje kakšnih brezplačnih proizvodov, preverite cene, vključite se v nagradne igre…

Pišite e-pošto. Kadar na delovnem mestu nimate kaj početi, naredite tisto, kar bi morali drugače doma. Odgovorite na e-pošto sorodnikov in prijateljev, še posebej tistim, ki jih že dalj časa niste videli. Če se počutite še posebej kreativne, napišite pravo pismo ali pošljite razglednice.

Učite se tujih jezikov. To pride v poštev za vse tiste, ki želijo v prostem času nadgraditi svoje znanje. Cel kup tujih jezikov, od znakovnega do japonskega, se lahko začnete učiti iz priročnikov, ali pa le-te poiščete na spletnih straneh.

Vir: www.sarajevo-x.com

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od 11 do 23 °C

Torek
od 11 do 23 °C

Sreda
od 11 do 24 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat