| 

Aktualno

Slovenija se je uspešno predstavila na WTM London 2008

Slovenija se je uspešno predstavila na WTM London 2008

18.11.2008 ob 13:33

Na turistični borzi WTM London se na 200 kvadratnih metrov razstavnega prostora predstavilo 35 slovenskih podjetij oz. poslovnih subjektov s področja turizma. Rdeča nit predstavitve na letošnji stojnici so bile Julijske Alpe in produkt pohodništvo.

V okviru predstavitve Slovenije na tem pomembnem globalnem turističnem dogodku je Slovenska turistična organizacija v novinarskem središču razstavišča na WTM London izvedla tudi novinarsko konferenco, kjer so govorniki izpostavili edinstveno in neokrnjeno naravo Slovenije.

V uvodnem delu novinarske konference je prisotne predstavnike medijev pozdravila namestnica veleposlanika Republike Slovenije v Veliki Britaniji Jelka Travnik, ki je izrazila zadovoljstvo, da se Slovenija predstavlja na turisticni borzi WTM London ter poudarila velik pomen borze za promocijo slovenskega turizma. V nadaljevanju so spregovorili še: mag. Marjan Hribar, generalni direktor Direktorata za turizem na Ministrstvu za gospodarstvo, mag. Dimitrij Piciga, direktor Slovenske turistične organizacije, Janez Fajfar, župan Bleda, in Ian Mitchell, škotski ekolog, reden obiskovalec Slovenije in edini tuji skrbnik Triglavskega narodnega parka.

Nova stojnica slovenskega turizma pa je v okviru borze prejela tudi nagrado v kategoriji »Best stand for doing business« - priznanje za najboljšo stojnico za izvedbo poslovnih srečanj na globalni turistični borzi WTM London 2008.

Vir in informacije: Slovenska turistična organizacija

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sobota
od 16 do 27 °C

Nedelja
od 15 do 30 °C

Ponedeljek
od 17 do 31 °C

Torek
od 15 do 20 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat