| 

Poslovne priložnosti

Hotel Golf Bled nominiran za prestižno nagrado

Hotel Golf Bled nominiran za prestižno nagrado

09.11.2008 ob 10:15

Založba Condé Nast Johansens, izdajatelj mednarodnih vodnikov luksuznih hotelov, je blejski hotel Golf nominirala za prestižno nagrado za odličnost v kategoriji Najboljši marketinški partner.

Za nagrado se potegujejo še trije drugi hoteli, ki so bili na podlagi ocen neodvisnih inšpektorjev in priporočil gostov izbrani izmed več kot 430 hotelov, objavljenih v vodniku "Recommended Hotels & Spas".

Priznana založba Condé Nast Johansens že sedemindvajset let izdaja vodnike po hotelih, resortih in kongresnih prizoriščih, namenjene zahtevnim gostom, ki iščejo vrhunske storitve in udobje. Hotel Golf, ki deluje v okviru družbe Sava Hoteli Bled, je edini slovenski hotel, ki je že od leta 2006 objavljen v njihovem vodniku priporočenih hotelov (Recommended Hotels & Spas) za območje Evrope in Sredozemlja in je v preteklem letu dobil prestižno nagrado v kategoriji Najboljši resort. Letos je nominiran za nagrado v kategoriji Najboljši marketinški partner. Poleg hotela Golf se za to nagrado potegujejo še portugalski hotel Quinta da Bela Vista, španski Hospes Hotels in grški hotel Pleiades Luxurious Villas. Dobitniki nagrad bodo znani na slavnostni večerji, ki bo v torek, 11. novembra, v hotelu Jumeirah Carlton Tower v Londonu. 

Hoteli in drugi objekti, ki so nominirani za eno izmed nagrad v dvanajstih razpisanih kategorijah, so izbrani na podlagi priporočil in odzivov gostov ter poročil regionalnih inšpektorjev, ki jih ima Condé Nast Johansens po celem svetu. Nagrado v kategoriji Najboljši marketinški partner podeljuje založba hotelom, ki aktivno sodelujejo z domačimi in tujimi mediji ter z inovativnimi idejami povečujejo svojo prepoznavnost na turističnem trgu.

Založba Condé Nast Johansens vsako leto izda skupno šest različnih vodnikov, v katerih je predstavljenih preko 1300 neodvisnih hotelov iz 67 različnih držav. Njihovih več kot 60 inšpektorjev z dolgoletnimi izkušnjami s področja hotelirstva vsako leto obišče preko deset tisoč hotelov, izmed katerih izberejo desetino najboljših, ki jih vključijo v vodnike, in tako zagotovijo najboljšo izbiro namestitev za sodobne popotnike.

Vir: Nacionalno turistično združenje

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 10 do 17 °C

Sreda
od 9 do 18 °C

Četrtek
od 7 do 21 °C

Petek
od 10 do 23 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat