| 

Aktualno

Usoda poslovne stolpnice Emonike odvisna od trajanja finančne krize

Usoda poslovne stolpnice Emonike odvisna od trajanja finančne krize

09.11.2008 ob 22:03

Investitor Trigranit sicer še ne ve, kdaj bo Emonika zgrajena, a najemnike že išče.

Predstavniki družbe Emonika podjetja vabijo na predstavitev poslovne stolpnice s 23 tisoč kvadratnimi metri pisarn. Odgovorni o njej govorijo v sedanjiku, čeprav 100-metrske stavbe ne bo vsaj še do konca leta 2010.

"S ponosom vam predstavljamo poslovno stolpnico Emonika", "predstavlja zadnji trend arhitekturnega dizajna", "ponudila bo vrhunsko udobje", je samo nekaj stavkov, zapisanih v vabilu morebitnim prihodnjim najemnikom prostorov, poslanem najmanj dve leti pred odprtjem. To priznavajo tudi v Emoniki: "Datum izgradnje Emonike je odvisen tudi od tega, koliko časa bo trajala finančna kriza.

Če bodo banke začele posojati denar že v začetku prihodnjega leta, bo kompleks zgrajen pravočasno, brez zamud." Ob tem spomnimo, da smo o finančnih težavah investitorja Trigranita že pisali, zdaj pa smo neuradno izvedeli še, da se je njihovo varčevanje razširilo na vse ravni. Tako so na primer po naših podatkih zmanjšali sodelovanje s Pristopom, in sicer na minimum.

 

Več na www.ibn.si

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od 18 do 24 °C

Torek
od 17 do 24 °C

Sreda
od 14 do 22 °C

Četrtek
od 15 do 26 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat