| 

Aktualno

Ikea odpira center v Celovcu

Ikea odpira center v Celovcu

05.11.2008 ob 11:21

Veliki trgovski pohištveni center, ki ga bodo odprli jutri, se razteza na 27.000 kvadratnih metrih, stal pa je približno 54 milijonov evrov.

V sosednji Avstriji bo švedsko podjetje Ikea v četrtek zjutraj odprlo že svoj sedmi trgovski center s pohištvom in stanovanjsko opremo. Najnovejšega v svoji verigi je zgradilo v Celovcu, in sicer na vzhodnem mestnem obrobju. Razteza se na 27.000 kvadratnih metrih, zgradili so ga v dobrih devetih mesecih, stal pa je približno 54 milijonov evrov. V njem pričakujejo predvsem kupce iz avstrijske Koroške, pa tudi iz severozahodne in osrednje Slovenije ter severovzhodne Italije. To je le nekaj osnovnih podatkov, ki so jih na včerajšnji tiskovni konferenci v Celovcu podali predstavniki podjetja Ikea Avstrija.
 

Na približno 17.000 kvadratnih metrih prodajne površine bodo lahko kupci izbirali med 9300 različnimi izdelki (sestavljivo pohištvo, tekstil, otroške igrače, stanovanjska oprema …), pri tem pa jim bo pomagalo 230 zaposlenih. Med njimi jih 25 govori tudi slovensko. Na razpolago je 780 parkirnih prostorov, restavracija ima 456 sedežev, za najmlajše pa so uredili celo igralni prostor.

Vir: www.ibn.si

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 17 do 24 °C

Sreda
od 14 do 22 °C

Četrtek
od 15 do 26 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat