| 

Aktualno

Odprt razpis za nagrado NETKO

Odprt razpis za nagrado NETKO

06.11.2008 ob 08:06

Tudi letos bo podeljena nagrada Netko za najboljšo poslovno in upravno spletno stran v Sloveniji

Nagrada Netko se podeljuje podjetjem, ustanovam, uradom, skupnostim ter posameznikom, ki izstopajo s kakovostjo svojih spletnih strani. Cilj projekta je spodbujanje uporabe interneta kot komunikacijsko-poslovnega orodja, vključevanju uporabnikov in dvig kakovosti spletnih predstavitev.

Gospodarska zbornica Slovenije - Združenje za informatiko in telekomunikacije je v sodelovanju z Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo - Direktoratom za informacijsko družbo objavila razpis za nagrado Netko 2008 za najboljšo poslovno in upravno spletno stran v Sloveniji.

Letošnja nagrada Netko je usmerjena predvsem v spodbujanju dvosmernega dialoga z uporabniki in uporabo inovativnih pristopov v slovenskem spletnem prostoru.

Nagrada Netko se podeljuje od leta 1999, ko je imela pravzaprav zelo skromen cilj: preveriti, kako največja slovenska podjetja uporabljajo svetovni splet in koliko pozornosti temu mediju namenjajo. Danes skoraj ni več podjetja ali organizacije, ki se ne bi zavedala njegove pomembnosti in ga tako ali drugače vključevala v svoj poslovni proces.

Tekmovalne kategorije letošnje nagrade Netko: predstavitve podjetij s področij industrije, storitev, trgovine in financ, predstavitve institucij s področij državne in javne uprave, mediji in informativni portali, spletne storitve, produkti in blagovne znamke, celovit spletni nastop organizacije, inovativno komuniciranje (interakcija) in poslovanje s ciljnimi javnostmi.

Rok za prijavo na razpis je 15. november 2008.

Slavnostna podelitev nagrad bo 2. decembra 2008 na Gospodarski zbornici Slovenije.

Dodatne informacije: Služba za strateško komuniciranje, Kontaktna oseba: Tajda Pelicon, tel: 01 5898 136, E-mail: tajda.pelicon@gzs.si. Več informacij o nagradi in razpisu najdete tudi na spletni strani: http://netko.gzs.si/slo/.

Vir in informacije: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), 16.10.2008, www.gzs.si

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 17 do 24 °C

Sreda
od 14 do 22 °C

Četrtek
od 15 do 26 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat