| 

Aktualno

V ponedeljek se začne Ljubljanski pohištveni sejem

V ponedeljek se začne Ljubljanski pohištveni sejem

30.10.2008 ob 09:40

Od 3. do 9. novembra bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal Ljubljanski pohištveni sejem, kjer bodo javnosti predstavili svoje izdelke in novosti številni domači in tuji razstavljavci. 19. sejem je po velikosti in številu razstavljavcev največji doslej. Na skoraj 18.000 m2 razstavnih površin se predstavilja 354 podjetij iz 24 držav.

Ljubljanski pohištveni sejem je največji pohištveni sejem pri nas, ki vsako leto privabi številne obiskovalce, ki spoznavajo pohištveno ponudbo. Ljubljanski pohištveni sejem je tudi ena največjih sejemskih prireditev na Gospodarskem razstavišču. Ugledna in kakovostna prireditev zbere večino domačih in precej tujih proizvajalcev pohištva in stanovanjske opreme, izreden poudarek pa namenja tudi dosežkom industrijskega oblikovanja. Ljubljanski pohištveni sejem velja za edini tovrstni dogodek v panogi, zato iz leta v leto raste tudi število obiskovalcev. Razstavni program obsega vse vrste pohištva in druge opreme za dom in poslovne prostore, ki jih potrebujemo v vsakdanjem življenju.

Sejem bo odprt vsak dan od 10. do 20. ure, zadnji dan pa do 18. ure. Cena redne vstopnice je 7 €, v predprodaji pa je cena 6 €.

Vir, foto in informacije: www.slonep.net,  www.gr-sejem.si

 

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 9 do 22 °C

Četrtek
od 9 do 21 °C

Petek
od 9 do 18 °C

Sobota
od 8 do 19 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat