| 

Aktualno

Sodoben Fordov salon v Murski Soboti

Sodoben Fordov salon v Murski Soboti

26.10.2008 ob 08:08

Pooblaščeni Fordov trgovec in serviser Avto Rajh d.o.o., je v soboto slavnostno odprl vrata sodobnega prodajno servisnega centra v srcu Murske Sobote. Najnovejši avtomobilski center se po velikosti (4.150 m2 neto površine, s poslovno stavbo v izmeri 1.150 m2) uvršča med največje Fordove prodajno servisne centre v Sloveniji.

Družina Rajh se je Fordu pridružila že daljnega leta 1994, ko so iz njihove poslovalnice v Ljutomeru na cesto zapeljali prvi Fordi. V letu 1996 so svojo dejavnost razširili še s servisno storitvijo in tako uspešno krepili Fordov tržni delež v delu Podravske in Pomurske regije.

Kot pooblaščeni Fordov trgovec so še danes eni najuspešnejših v Sloveniji saj dosegajo na svojem področju nadpovprečne rezultate. Prav uspešnost (dosegajo 18,08 odstotni tržni delež), dobro sodelovanje in stremljenje k novim izzivom jih je pripeljalo do odločitve o odprtju novega prodajno servisnega centra v Murski Soboti, ki bo pripomogel k dvigu tržnega deleža Forda v Pomurski regiji. Sodoben prodajni center Fordovih avtomobilov bo združil kakovost ter strokovnost in strankam nudil najboljše storitve na avtomobilskem področju.

Z otvoritvijo sodobnega avtomobilskega centra Avto Rajh, ki pomeni pomembno prelomnico v podjetju in je nadgradnja vsega, kar je družina Rajh ustvarila, se podajajo novim poslovnim izzivom, ciljem in uspehom naproti.
 

Vir: Summit motors Ljubljana d.o.o.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sobota
od 16 do 27 °C

Nedelja
od 15 do 30 °C

Ponedeljek
od 17 do 31 °C

Torek
od 15 do 20 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat