| 

Poslovne priložnosti

Sončna hiša med elitno druščino Design Hotels

Sončna hiša med elitno druščino Design Hotels

24.10.2008 ob 11:00

Slovenija je dobila prvi hotel, ki si je zaslužil laskavo članstvo v svetovno priznanem klubu Design Hotels. Sončna hiša iz Banovcev se je pridružila 170 izbrancem iz 41 držav sveta, ki jih združujejo visoko kvalitetne storitve in napredne arhitekturne rešitve. Zagotovo gre za velik dosežek in optimistično napoved za prihodnost slovenskega turizma.

Design Hotels je združenje prestižnih hotelov iz celega sveta. Člane kluba združujejo individualnost, progresivne arhitekturne rešitve in pristna vključitev v naravno okolje ali zgodovinsko zapuščino. Izbrani hoteli poosebljajo najbolj napredne ideje nastanitev in ponujajo svojim gostom nove oblike turizma, ki omogočajo ne zgolj sprostitev, temveč tudi nove izkušnje in inspiracijo. Znamka Design Hotels pomeni veliko priznanje za njene člane, potrošnikom pa zagotavlja edinstveno izkušnjo v prefinjenem okolju ter brezhibno postrežbo.

V letu 2007 so v klubu Design Hotels prejeli več kot 400 prijav, članstvo pa so podelili le 38 hotelom. Sončna hiša je prvi hotel v Sloveniji, ki se mu je uspelo uvrstiti med izbrance iz celega sveta. Ta butični hotel, obdan s čudovito naravo, se nahaja v osrčju Prlekije, vasici Banovci. Za njegovo arhitekturno in designersko zasnovo so poskrbeli priznani slovenski arhitekti, kar se odraža v napredni zunanji podobi in izbrani notranji opremi.

Ponudba Sončne hiše je prilagojena vsakemu gostu posebej in jim poskuša zagotoviti intimnost in sproščenost, kakršne so deležni le v lastnem domu. Poleg nastanitve v eni izmed petih prostornih in luksuzno opremljenih sob ter gostoljubnega osebja, so gostom na voljo tudi ostali prostori hiše s teraso. Vrhunsko nastanitev in kulinarično ponudbo pa dopolnjujejo wellnes in spa programi ter možnosti aktivnosti v okolici.

Lastnika hiše, zakonca Kegelj sta nad pridobljenim članstvom navdušena in optimistična: »Članstvo v klubu nama pomeni zares veliko. Je potrditev za najin trud, ki sva ga vložila v projekt in hkrati velika spodbuda za prihodnost znamke Sončna hiša. Počaščena sva, da so naše arhitekturne rešitve prepoznali tudi v tujini in se lahko ponosno postavimo ob bok članom tako uglednega kluba, kot je Design Hotels«.

Več o klubu Design Hotels si lahko pogledate na spletni strani www.designhotels.com, Sončno hišo pa obiščite na www.soncna-hisa.si.

Vir: Sončna hiša Banovci

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sobota
od 11 do 23 °C

Nedelja
od 10 do 23 °C

Ponedeljek
od 12 do 24 °C

Torek
od 13 do 25 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat