| 

Posel in moda

Stingray 230 SX - rdeča morska raketa

Stingray 230 SX - rdeča morska raketa

Če sodite med tiste, ki se jim tudi na dopustu vedno mudi iz zaliva v zaliv, potem je pravi odgovor za vas Stingray 230 SX. Za vas ga bodo izdelali v družinskem podjetju, ki je pričelo z gradnjo plovil leta 1979 in je eno izmed tehnološko najbolj naprednih podjetij na področju navtike v svetovnem merilu. Rdeča morska raketa, ki je sicer dobavljiva tudi v drugih barvah vam bo nedvomno popestrila morska popotovanja, prihranila nekaj tako dragocenega časa na dopustu in pa sprostila napetost v žepu kjer hranite denar za gorivo.
Stingray 230 SX je dobavljiv z različnimi motorji Volvo Penta in Mercruiser, če pa boste izbrali 230 SX v najmočnejši izdaji bo pod blazino za sončenje počival in garal Mercruiserjev Mag 496 HO MPI, ki ob polno obremenjenih ceveh za dovod goriva  in zunanjih izpuhih razvije 425 konj, kar zadošča po tovarniških podatkih za 73,7 milj na uro oziroma nekaj čez 118 kilometrov na uro. Poleg uživanja v hitrosti za največ osem odraslih oseb ponuja ta 6,9 metra dolga raketa tudi ležišče v premcu kjer lahko počiva kapitan in njegova boljša polovica.
Poslanstvo tovarne Stingray zagotavlja visoko kakovost izdelave in pa obilico premišljenih detajlov, ki uvrščajo plovila Stingray v sam vrh segmenta plovil do dolžine 25 čevljev. V kolikor želite popestritev letnega dopusta na način Stingray 230 SX v kombinaciji z vstopnim motorjem Volvo Penta 5,0 MPI, boste odšteli podjetju Marine Center Igor Jerkovič k.d. iz Kopra, ki zastopa Stingray v Sloveniji najmanj 37.200 Eur brez pripadajočih dajatev.

Več informacij najdete na spletnem naslovu: http://www.stingrayboats.com/

P.S.
Zakaj mu pristaja rdeča?
Komu, razen Paris Hilton pa bi bil v ponos Ferrari pink barve !!!

Sponzorirana objava
sorodni članki