| 

Poslovne priložnosti

Spletna aplikacija za izračun ponudb za oglaševanje

Spletna aplikacija za izračun ponudb za oglaševanje

17.10.2008 ob 11:54

Pošta Slovenije je izdala spletno aplikacijo, ki omogoča samostojno in enostavno izdelavo informativnih ponudb za distribucijo nenaslovljenih pošiljk, gre predvsem za promocijo z letaki in podobnim informativnim gradivom (direktni marketing). Gre za storitev, ki bo v pomoč vsem, ki si želijo oglaševati prek poti pošte Slovenije.

Ključne prednosti in koristi spletne aplikacije so za uporabnike (pravne osebe) kot tudi pošiljatelje zlasti naslednje: enostavno določanje področij distribucije oziroma dostave, ki so prek aplikacije tudi prikazana na zemljevidu (vizualno) ter v seznamu (opisno); nenehna dostopnost do posodobljenih podatkov, brez potrebe po uporabi dodatnih programov na računalnikih uporabnikov (dostop na internetu preko spletnega brskalnika); priprava celovitih informativnih ponudb, ki vključujejo tudi sezname za dostavo pošiljk; ter enostavnost in hitrost priprave ponudb v samodejno generirani elektronski datoteki (PDF), ki si jo vsak uporabnik lahko shrani na svoj računalnik ali po potrebi tudi natisne.

Informativna ponudba, izdelana preko spletne aplikacije, lahko uporabniku služi kot osnova oz. kot vhodna informacija za nadaljnje naročilo storitve distribucije nenaslovljenih pošiljk (vključuje namreč podatke o količinah in cenah za distribucijo).

Storitev je na voljo na naslednjem spletnem naslovu:

http://webgis.posta.si/default.htm

Vir: Monitor, oktober 2008, služba za odnose z javnostmi Pošte Slovenije

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 10 do 17 °C

Sreda
od 9 do 18 °C

Četrtek
od 7 do 21 °C

Petek
od 10 do 23 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat