| 

Moja pisarna

Novi poslovni prostori v Ljubljani

Novi poslovni prostori v Ljubljani

09.10.2008 ob 08:10

Ob Dunajski cesti v neposredni bližini severne ljubljanske obvoznice ter poslovnega središča, ki ga sestavljajo Smelt, WTC in Rotonda, se bo v kratkem začel graditi poslovni objekt, imenovan Dunajski kristali. Objekt bo stal neposredno zraven ljubljanske obvoznice. Na vzhodni strani objekta pa nastaja bodoči ljubljanski mestni stadion, predvidena je tudi širitev izvozne ceste z obvoznice.

Objekt bo imel štiri nadstropja in visoko pritličje, pod njim pa bosta dve podzemni etaži s parkirnimi mesti. V pritličju bodo predvsem trgovski in gostinski lokali, v nadstropjih pa poslovni prostori. Trgovski prostori in gostinski lokali v pritličju in medetaži bodo narejeni do III. podaljšane gradbene faze. Prostori v štirih nadstropjih poslovnih stolpičev in dveh nadstropjih v stolpiču ob Dunajski cesti, ki bodo namenjeni izključno poslovni dejavnosti, pa bodo v celoti dokončani. V pritličju bodo trgovski lokali v velikosti 52 do 119 kvadratnih metrov, večji prostori s površino nad 170 kvadratnih metrov pa bodo primerni za restavracije, pekarne, trgovine, bare in prostore za osebno svetovanje. Predvideno skupno število parkirnih mest v garaži je 555.

Cene za lokale v pritličju bodo od 2.700 €/m2 do 3.500 €/m2, za poslovne prostore v nadstropjih pa 2.500 €. K temu je treba prišteti še DDV.

Vir: Nepremičninski informator, Finance, Foto: www.skyscrapercity.com

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat