| 

Postal sem podjetnik

Podjetniki bodo imeli klub

Podjetniki bodo imeli klub

08.10.2008 ob 10:50

Srečanje podjetnikov Slovenije je bilo v okviru sejma v Celju organizirano na pobudo ljudi, ki so bili v preteklih letih izbrani za podjetnike leta, na primer Filipa Remškarja, Edvarda Goloba in Rudija Brica. Udeležilo se ga je med 40 in 50 podjetnikov. Ob tej priložnosti so se sodelujoči odločili, da bodo ustanovili tako imenovani klub podjetnikov, v okviru katerega si bodo člani izmenjevali mnenja, izkušnje, svoje znanje prenašali na mlajše in podobno.

Pristopno izjavo je na dogodku podpisalo že okoli 30 posameznikov, kljub pa bo ustanovljen do novembra, ko bo slovesnost ob podelitvi nagrade podjetnik leta," je po druženju pojasnil Viljem Pšeničny, generalni sekretar Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. Po njegovih besedah so navzoči kot največji težavi navedli pomanjkanje kadrov, predvsem tehničnih profilov, in plačilno nedisciplino. "Zato so se tudi dogovorili, da si bodo izmenjevali informacije o tem, kdo so najslabši plačniki," je končal Pšeničny.

Vir in informacije: Finance, 17.9.2008, www.finance.si, Avtor: Katarina Matejčič

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od 12 do 25 °C

Torek
od 14 do 22 °C

Sreda
od 14 do 21 °C

Četrtek
od 14 do 22 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat