| 

Aktualno

Saša Lendero z uro ck disco

Saša Lendero z uro ck disco

29.09.2008 ob 13:02

V Slowatchu smo opazili, da priljubljena pevka Saša Lendero nikoli ne nosi ročne ure. Beseda je dala besedo in povabili smo jo v eno od naših ljubljanskih prodajaln.

S prijazno pomočjo slowatchevih izkušenih svetovalk je Saša izbrala natanko tisto, kar je na njenem zapestju delovalo nič manj kot perfektno. Njeno zapestje odslej krasi opazna ura priznane modne znamke ck – calvin klein watches, in sicer model z imenom disco, ki se z njenim imidžem dopolnjuje, kot bi ga pri ck-ju naredili prav zanjo. Iz istoimenske kolekcije disco, ki jo odlikujejo čiste oblike visokosijajnih ploskev iz plemenitega jekla in ki v resnici spominja na disco krogle iz osemdesetih, je tudi prstan, ki ga je Saša dobila v kompletu. Še dobro, da smo imeli tako majhno številko za Sašine drobne prste!

» Presenečena in navdušena sem nad to lepo gesto in nad čudovitim uporabnim nakitom,« pravi Saša, Slowatch pa ji želi, da bi uro in nakit še dolgo z veseljem nosila.Slowatch d.o.o., Ljubljana
September 2008

sorodni članki


Komentarji: 1 

Dodajte komentar


ana | 08.10.2008 ob 15:30
ful ji paše ura no roki
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sobota
od 16 do 27 °C

Nedelja
od 15 do 30 °C

Ponedeljek
od 17 do 31 °C

Torek
od 15 do 20 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat