| 

Aktualno

Obvezna  oprema na poslovni poti

Obvezna oprema na poslovni poti

03.04.2008 ob 10:45

Predstavljamo vam inovativne napravice, ki vas povežejo s svetom in zaščitijo kjerkoli, še posebej všeč bodo podjetnikom, ki veliko potujejo, na svojih potovanjih pa jim primanjkuje časa.

USB Brivnik
Če zamujate na pomemben sestanek, zjutraj pa niste imeli časa niti za kavo, kaj šele britje, potem vam bo v veliko pomoč prenosni brivnik, ki ga polnite preko kateregakoli USB vhoda. (Brando, 22 $)

i-Disk Touch
i-Disk Touch je pogon, kamor lahko shranite vse datoteke, mape in priljubljene spletne strani ter jih zaščitite pred ostalimi uporabniki: napravica registrira do 10 različnih prstnih odtisov prav tolikih uporabnikov, s katerimi lahko dostopate do podatkov. (Pretec, 34,99 $ za 1GB)

Apple AirPort
Brezžični usmerjevalnik, ki tehta malenkost več kot iPhone, vam omogoča brezžično povezavo povsod, kjer je omogočen širokopasovni dostop. Vse kar potrebujete je električna vtičnica – kar pomeni,da AirPort lahko uporabljate v vsakem hotelu ali konferenčni sobi. Ostali brezžični usmerjevalniki vas prisilijo, da sami opravite vse delo – od razvozlanja nejasnih navodil do ugotavljanja kam vpisati vaša gesla. Aplikacija AirPort Utility za Mac in Windows opravi namesto vas večino dela tako, da vas hitro in enostavno popelje skozi namestitveni postopek. V večini primerov boste lahko svoje brezžično omrežje vzpostavili in uporabili v krajšem času, kot pa bi ga potrebovali za pripravo skodelice kave.Ima že vgrajen požarni zid in vgrajeno varnostno tehnologijo, ki je v koraku z vsemi veljavnimi standardi, ko vklopite zaščito, kar je s pomočjo aplikacije AirPort Utility povsem preprosto, boste zagotovili, da se vašemu omrežju lahko pridružijo le osebe s pravilnim geslom. (Apple, 99$)

Mobile Edge Ultra V-Load Torba
torba, ki ponuja mnogo večjo varnost, kot običajne usnjene potovalke ali denarnice. V vseh aktovkah in potovalkah te znamke je vključen brezžični varnostni žep, ki ščiti vaše mobilne telefone in dlančnike pred neželjeno pošto in virusi. V pomoč va bo tudi, ko boste na pomembnem sestanku pozabili izklopiti zvonenje vašega mobilnika, saj je v žepu onemogočeno sprejemanje klicev. (Mobile Edge, 149,99 $)

HP Compaq 2710p prenosni računalnik
HP 2710p je narejen za potovanja. Tehta manj kot 1.8 kg, ima kemično ojačan ekran za več vzdržljivost, kateremu naklon lahko spreminjate v območju 180°, tipkovnica pa je po zagotovilih kar 50-krat bolj odporna od konkurenčnih. V paketu je tudi dodatna baterija, kar pomeni do šest ur brez napajanja. (HP, 1,599 $)

Tina P.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Petek
od 3 do 14 °C

Sobota
od -1 do 6 °C

Nedelja
od -5 do 9 °C

Ponedeljek
od -4 do 12 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat