| 

Postal sem podjetnik

Podjetniški center CEED Slovenija vabi mlade podjetnike k vpisu v program CEED Top Class 2008/2009

Podjetniški center CEED Slovenija vabi mlade podjetnike k vpisu v program CEED Top Class 2008/2009

29.09.2008 ob 08:45

Podjetniški center CEED Slovenija že dve leti izvaja program Top Class, kjer vsako leto poveže izbrano skupino uspešnih in prepoznavnih podjetnikov s skupino mladih podjetnikov (starih do 35 let), ki so izkazali visok potencial rasti in so mednarodno usmerjeni. V programu mladi podjetniki pridobijo »know-how«, mreženje in mentorstvo iz vrst izkušenih slovenskih podjetnikov, s pridobljenimi znanji in sklenjenimi prijateljstvi pa pospešujejo rast svojih podjetij. Usposabljanje poteka z vrhunskimi strokovnjaki s področij podjetniške rasti, financiranja rasti in širitve na nove trge ter z uveljavljenimi slovenskimi podjetniki (Zoran Janković, Matjaž Gantar, Janez Škrabec, Branko Drobnjak, Bogdan Pušnik, Sandi Češko), ki so svoja znanja odlično prenesli v prakso.

Na otvoritvenem dogodku nove sezone programa Top Class je CEED gostil svetovnega priznanega svetovalca dr. Ichaka Adizesa, ki ga uvrščajo med 30 vodilnih svetovalcev v ZDA na področju vodenja in rasti podjetij. »Podjetja imajo, tako kot ljudje, svoj življenjski cikel in v vsaki fazi so drugačni izzivi. Če se podjetnik zaveda, kateri izzivi ga čakajo, jih lahko prepreči in pravočasno začne reševati. Ob hitri rasti podjetja, se okolje nenehno spreminja in posledično so podjetniki soočeni z novimi in novimi problemi. Če želite uspešno rasti, je ključno, da se ob spreminjanju podjetja spreminja in raste tudi njegov vodja.« Adizesovo predavanje je navdušilo tako mlade kot uveljavljene slovenske podjetnike, CEED pa s svojimi programi prenaša Adizesove besede v prakso.

Podjetniški center CEED Slovenija spodbuja ustvarjalno mišljenje in podjetniški razvoj ter v program 2008/2009 vabi novo generacijo mladih podjetnikov, da bi spodbudili rast njihovih podjetij ter jim preko mreženjskih dogodkov odprli vrata v podjetniški svet.


Več informacij o razpisu in prijavah dobite na spletni strani www.ceed-slovenia.org.

Jugoslav Petković iz podjetja Domenca, član programa CEED Top Class:
»Program CEED Top Class je na prvem mestu prijetno druženje z brihtnimi ljudmi, takoj za tem pa zelo koristen vir izkušenj iz prve roke. Mentorstva, še posebej pa usposabljanja v okviru podjetniških delavnic, so izvrstna priložnost, da podjetnik dobi odgovore na svoja vprašanja, hkrati pa pogleda v prihodnost svojega poslovanja in spozna, s kakšnimi težavami se bo spopadal v naslednjih fazah razvoja podjetja.«

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Petek
od 9 do 18 °C

Sobota
od 8 do 18 °C

Nedelja
od 9 do 20 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat