| 

Aktualno

Kaj nam pa morete! 2 : Orožarski tajkuni

Kaj nam pa morete! 2 : Orožarski tajkuni

18.09.2008 ob 20:22

Prek 550 strani dokumentov, ki so objavljeni v knjigi neizpodbitno priča o obsegu orožarskih poslov, s katerimi so se pečali nekateri slovenski funkcionarji. In ti še vedno trdijo, da so na jug prodali orožja le za 28 milijonov nemških mark. Prav nič jim ne pride do živega - ne izjave prič pred parlamentarno preiskovalno komisijo o na stotinah milijonov nemških mark gotovine ne trditve vojaških obveščevalcev, ki so bankovcev očitno prešteli za vsaj 136 milijonov nemških mark.

Čeprav je Varnostno-informativna služba trgovanje spremljala in sproti popisovala, na SOVI dokumentacije ni bilo najti, ko je orožarske posle preiskovala policija. Hja, ko pa so bili že zdavnaj uničeni.

Vendar je tudi drugi del Kaj nam pa morete! dokaz, da resnici za vselej ne more uiti nihče. Pa četudi slovenski trgovci s smrtjo, povsem prepričani, da psi lajajo, karavana pa gre dalje, še vedno vpijejo: "Primite tatu!"

Knjiga avtorja Matjaža Frangeža Kaj nam pa morete! 2 : Orožarski tajkuni je na voljo ekskluzivno pri felixu - omejena količina vas že čaka!

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 11 do 25 °C

Sreda
od 12 do 25 °C

Četrtek
od 15 do 19 °C

Petek
od 14 do 19 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat