| 

Posel in moda

Naprodaj LCD televizija za 130.000 $

Naprodaj LCD televizija za 130.000 $

17.09.2008 ob 10:22

Nemški proizvajalec Schaub Lorenz je razkril svojo najbolj luksuzno stvaritev - LCD televizor, za katerega trdijo, da je najdražji, kar si jih lahko privoščite. Namenjen je trgu Srednjega vzhoda, za ceno 130.000 $ dobite 40-inčni ekran, ohišje pa zaznamujejo diamanti in belo zlato. Televizor je v celoti narejen ročno, brez vijakov ali vidnih spojev, prav tako naj bi bil okolju prijazen. Po naročilu vam vdelajo drage kamne po želji od smaragdov, ametistov, do rubinov.

Naj povemo, da za enak znesek lahko preživite pet dni v najdražji hotelski sobi, v hotelu Atlantis, ki se odpira v Dubaju naslednji teden. Tam vas The Bridge Suite stane 25.000 $ na noč.
Znesek, ki ga je potrebno odšteti za najdražji televizor na svetu predstavlja vsoto, ki jo Indijka, ki za minimalno plačo dela v Združenih Arabskih Emiratih, zasluži v šestintridesetih letih dela.
Za enako vsoto pa lahko z Emirates Airlines po trenutnih cenah letite iz Dubaja na londonski Heathrow in nazaj več kot stokrat.

Vir in foto: www.europaluxury.com

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat