| 

Aktualno

Panamera se predstavi

Panamera se predstavi

18.09.2008 ob 13:55

Na spletni strani Panamera Online Magazin na naslovu www.porsche.de/panamera (angleška verzija: www.porsche.com/panamera) so od 15. septembra dalje na voljo najrazličnejše informacije o najnovejšem članu Porschejeve družine – modelu Panamera, med drugim video posnetki zakamufliranih prototipov na testnih vožnjah. Sočasno se Porsche z direktno pošto obrača tudi neposredno na potencialne kupce.

20. oktobra se bo začela reklamna kampanja, ki bo vključevala dvostranske oglase v najpomembnejših časopisih in poslovnih revijah, ki bodo odkrivali podobo najnovejšega Porschejevega modela. Že sam dinamični sprednji del razkriva, da je štirivratna Panamera čistokrvni Porsche, ki je plod 60-letnega znanja in izkušenj pri izdelavi športnih vozil. Obljublja edinstveno vozno dinamiko, ki je sinonim za vozila iz Zuffenhausna. Dinamiko dopolnjujeta vrhunsko vozno udobje in posebna zasnova notranjosti, ki zagotavlja dovolj prostora za štiri odrasle osebe. Nova Panamera je pravo športno vozilo serije GT (gran turismo), primerno tudi za družinska potovanja.

Vir: Porsche Slovenija

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 11 do 25 °C

Sreda
od 12 do 25 °C

Četrtek
od 14 do 21 °C

Petek
od 14 do 19 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat