| 

Poslovne priložnosti

Najprestižnejša znamka - Porsche

Najprestižnejša znamka - Porsche

16.09.2008 ob 20:20

Vozila družbe Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Stuttgart, uživajo med evropskimi potrošniki največji ugled. Ta ugotovitev je rezultat javnomnenjske raziskave o mednarodnih avtomobilskih znamkah v prestižnem razredu, ki jo je opravil priznani Luxury Institute iz New Yorka.
Najbogatejši Američani so v preteklosti med luksuznimi znamkami Porsche že večkrat izbrali za najprestižnejšo znamko. Sedaj je znamki iz Stuttgarta tudi na pomembnem evropskem tržišču uspelo, da se je povzpela na prvo mesto in suvereno prehitela vso močno mednarodno konkurenco.
V raziskavo neodvisnega inštituta je bilo zajetih več kot 1.500 potrošnikov z letnim dohodkom vsaj 60.000 EUR. Anketiranci iz Francije, Velike Britanije, Nemčije in Italije so prestižna vozila ocenjevali po različnih kategorijah.
Modele 911, Boxster, Cayman in Cayenne so ovrednotili kot izjemno kakovostne, ekskluzivne in elegantne. Prav tako so se zelo pozitivno izrazili tudi glede razmerja med ceno in vrednostjo ter družbene sprejemljivost Porschejevih vozil.

Vir: Porsche Slovenija

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od -1 do 1 °C

Četrtek
od -1 do 0 °C

Petek
od -1 do 3 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat