| 

Aktualno

Zenecov navigacijsko-multimedijski sistem e>go prvič uradno predstavljen slovenski javnosti

Zenecov navigacijsko-multimedijski sistem e>go prvič uradno predstavljen slovenski javnosti

16.09.2008 ob 12:46

Šestega in sedmega septembra je bil v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču organiziran Auto Motor Show, ki je kot največja avtomobilistična in motociklistična prireditev v Sloveniji ljubiteljem štiri- in dvokolesnikom ponudila veliko zanimivega. Od novih avtomobilov in motociklov do posebno predelanih mojstrovin, ki postajajo tudi v Sloveniji iz leta v leto bolj priljubljene. Seveda ni manjkala niti spremljevalna industrija, pri kateri pa je bil velik poudarek tudi na visokotehnološkh multimedijskih sistemih.

Tako se je v okviru tega salona slovenskim kupcem in ljubiteljem sodobne avtomobilske elektronike s sistemom e>go predstavilo tudi podjetje Eurovision iz Ljubljane, ki je uvoznik blagovne znamke Zenec.


Sistem e>go je svojevrstna novost v svetu avtomobilske uporabne elektronike, saj združuje originalni videz, enostavnost uporabe in visoko zmogljivost ter združljivost s celo vrsto aparatov, saj med drugim premore tudi bluetooth povezavo ali možnost priklopa male kamere kot pomoč pri parkiranju.
E>go je nameščen neposredno nad sredinsko konzolo, osvetlitev, upravljani gumbi in ostale podrobnosti pa so povsem prilagojeni originalnemu izgledu armaturne plošče. Najprej so pri Zenecu razvili e>go sistem MC-2000, ki je prilagojen izgledu vozil Volkswagen. V njem je zdaj vključena navigacija iGo8, uporabnikom pa je zelo prijazen 6,5-inčni (16,5-centimetrski) upravljani ekran na dotik. V kratkem pa bodo sledili še modeli navigacije z multimedijo, ki bodo prilagojeni vozilom drugih evropskih znamk, tako da si bodo svojega zmogljivega e>go-ja lahko privoščil čim širši krog voznikov.

Na prvi javni predstavitvi sistema e>go so obiskovalci z zanimanjem sprejeli to novost, ki predstavlja velik korak v razvoju navigacijsko-multimedijskih naprav. Originalni izgled, ki ne »kazi« armaturna plošče, možnost uporabe zmogljivega navigacijskega sistema ter varnost in uporabnost so veliki e>go-jevi aduti, katerih prednosti spoznavajo vozniki po celi Evropi, torej tudi v Sloveniji.

Vir: Eurovision d.o.o.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od -2 do 1 °C

Torek
od -3 do 4 °C

Sreda
od -5 do 2 °C

Četrtek
od -4 do 3 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat