| 

Posel in moda

Obeta se najdražja zabava na svetu

Obeta se najdražja zabava na svetu

Lastniki dolgo pričakovanega eksotičnega luksuznega hotela "Atlantis"  na umetnem otoku v obliki palme v Dubaju bodo za njegovo otvoritev porabili več kot 20 milijonov evrov. Umetno zgrajeni otok je že gostil mnoge svetovno znane osebnosti od Johna Travolte, Whitney Houston, Janet Jackson in Stevie Wonderja, Beckhamovi pa imajo na otoku celo lastno hišo.

Na tej, kot so jo organizatorji že označili, najdražji zabavi vseh časov, bo nastopila tudi avstralska pevka Kylie Minogue, njen honorar pa naj bi znašal vtroglavih 2,5 milijona evrov. S tem bo avstralska pop zvezdnica postala najbolje plačana pevka, ki je kadarkoli zapela na kakšni zabavi.

Nastop na otvoritvi hotela "Atlantis" , kjer bo zbranih okrog 2.000 slavnih in bogatih gostov bo trajal vsega skupaj 60 minut, spremljal pa ga bo ognjemet vreden skoraj 4 milijone evrov. Hotel je zgrajen v slogu izgubljenega mesta Atlantide in po pisanju Daily Maila nikogar ne pusti ravnodušnega. Ima kar 17 restavracij, vodni park in najbolj ekstravagantne apartmaje na svetu. Apartma "Lost Chambers" na primer, ima velikanska podvodna okna, skozi katera imajo gostje pogled na 65 tisoč različnih vrst rib, vključno z morskimi psi, medtem ko apartma "Bridges" povezuje dva hotelska stolpa.
Prvo rezervacijo je naredila družina iz Velike Britanije, ki bo za tridnevni polpenzion v "Atlantisu" odštela vrtoglavih 56.000 evrov.

Vir in informacije: www.sarajevo-x.com

sorodni članki