| 

Posel in moda

Ford Individual za še bolj osebno novo Fiesto

Ford Individual za še bolj osebno novo Fiesto

  • Program za dodajanje osebne note Ford Individual na voljo tudi za povsem novi Fordov model v razredu majhnih vozil
  • Paleta posebnih, elegantnih izboljšav za privlačno Fiestino notranjost
  • Možnost za kombiniranje s kompletom za oblikovanje Fiestine zunanjosti
  • Nova Fiesta s tremi vrati in z oblikovanjem Ford Individual premierno prikazana na pariškem Avtosalonu 2008

Nova Ford Fiesta postaja še bolj osebna! Kupci, ki so se zaljubili v elegantno notranjost nove Fieste, lahko s Fordovim programom za personalizacijo vozil Ford Individual poskrbijo, da bo njihov povsem novi avtomobil še bolj ekskluziven.

Za novo Fiesto sta bili razviti dve izraziti temi, ki se popolnoma ujemata s privlačnim občutkom za slog nove Fieste. Za vsako temo je uglašena zbirka opreme, ki nadgradi občuteno uporabo barv v notranjosti nove Fieste.

Temi programa Ford Individual sta poimenovani preprosto ‘Red Style’ (rdeči slog) in ‘Blue Style’ (modri slog) – osupljiva tema ‘Blue Style’ je na voljo za Fiesto Sport z notranjostjo Brilliant Blue, elegantna tema ‘Red Style’ pa je usklajena za uporabo v Fiesti Titanium z notranjim okoljem Soho.

A ne gre le za barvo – program Ford Individual je osredotočen tudi na uporabo izjemno kakovostnih materialov z vrhunskim otipom, ki ustvarjajo udobno in prestižno okolje. Tako so športni sedeži in vrata oblazinjeni z usnjem vrhunske kakovosti s kontrastnimi srebrnimi šivi, ki je uporabljeno tudi na prestavni ročici. Na sedežih, ki potnike razvajajo z izrazito bočno oporo, je poudarjen logotip ‘Individual’.

Celoviti paketi opreme
Dotik uporabljenega usnja je nadvse prijeten, volan v dveh barvnih tonih pa je usklajen s sedeži. Mehko usnje dopolnjujejo Fiestina sredinska konzola v srebrni barvi (‘Stirling Silver’) in kovinski poudarki ob vratnih kljukah. Tudi edinstvene talne obloge iz velurja imajo barvno usklajene obrobe z dvojnim šivom in logotip ‘Individual’ ter hkrati polepšajo in zaščitijo vozilo.

“Nova Fiesta predstavlja novo raven Fordovega oblikovanja notranjosti, program Individual pa uporabnikom omogoča, da svoji Fiesti res zagotovijo osebno noto z ustvarjanjem drugačnega občutka in nadgradnjo zasnove in izdelave prostora za potnike v novi Fiesti,” je povedal Ruediger Gerlach, vodja oddelka za personalizacijo vozil pri evropskem Fordu.

Prilagajanje pa ni omejeno le na notranjost, saj lahko uporabniki opremo iz programa Ford Individual kombinirajo s kompletom za oblikovanje Fiestine zunanjosti. Z dodanim globljim odbijačem spredaj in zadaj, s kontrastnim zadnjim difuzorjem antracitne barve, zadnjim spojlerjem in bočnimi zaščitnimi oblogami (na voljo samo za model s tremi vrati) bo nova Fiesta zagotovo izstopala iz množice.

Na razstavnem prostoru pariškega Avtosalona si bodo obiskovalci lahko ogledali Fiesto Titanium s tremi vrati v kovinsko črni barvi Panther in s paketom notranje opreme ‘Red Style’ iz programa Ford Individual.

Paketi opreme Ford Individual za novo Fiesto bodo po vsej Evropi na voljo konec leta 2008.

Vir: Summit motors Ljubljana, d.o.o.

sorodni članki