| 

Aktualno

Za lep zaključek poletja

Za lep zaključek poletja

01.09.2008 ob 20:09

Če se še niste naveličali počitnic in vam je ostalo še nekaj dni dopusta pa tudi vaša denarnica še ni popolnoma prazna, potem vam svetujemo, da se odpravite nekam, kjer vas bodo razvajali od nog do glave, obenem pa se boste lahko naužili prave vodne pustolovščine.

Odpravite se v Atlantis The Palm Hotel v Dubai-ju v Združenih Arabskih Emiratih, ki kot vse v tej deželi, presega vsa pričakovanja. Hotel se bo za obiskovalce odprl v septembru 2008 in če pohitite boste med prvimi srečnimi obiskovalci prav vi. Sicer rezervacije za prve nočitve v tem prečudovitem hotelskem resortu sprejemajo že vse od letošnjega februarja. V hotelu se boste lahko nastanili v eni izmed 1.539 sob, v kateri vas bo nočitev stala od 300 evrov naprej (oziroma Dh1,600 AED). Za vašo udobnost bo skrbelo okoli 3.500 gostoljubnih hotelskih delavcev. Resort leži v objemu prelepih umetnih morskih lagun, kjer bo prebivalo kar 65.000 morskih živali. Arhitekturno zasnova hotela bazira na že zgrajenem hotelu Atlantis Resort na Bahamih.

Atlantis The Palm Hotel v Dubai-ju v Združenih Arabskih Emiratih.
Hotel se bo za obiskovalce odprl v septembru 2008.
Arhitekturno zasnova hotela bazira na že zgrajenem hotelu Atlantis Resort na Bahamih.
Resort leži v objemu prelepih umetnih morskih lagun, kjer bo prebivalo kar 65.000 morskih živali.


Posebnost tega hotela pa je vsekakor edinstven vodni park, ki se razprostira na 17 hektarjih, v njem pa se bo pretakalo 18 milijonov desolinizirane sveže vode. Za vse vodne navdušence in adrenalina željne obiskovalce bo v vodnem parku Atlantis Waterpark na voljo 30 metrski stolp, od koder je speljanih sedem toboganov. V vodnem parku si boste lahko ogledali tudi prečudoviti podvodni svet v ogromnih akvarijih, za katere bo dnevno skrbela ekipa 165 podvodnih delavcev. Akvariji bodo na ogled ponujali tako svetovni izbor podvodnih živali kot tudi "lokalno" podvodno prebivalstvo. Za akvarije bodo potrebovali kar 42 milijonov litrov morske vode. Specialiteta vodnega parka pa bo tako imenovani "Dolphin Bay" oziroma Delfinov zaliv, v katerem si boste lahko ogledali delfine in druge morske sesalce v sklopu prvega Centra za reševanje in rehabilitacijo morskih sesalcev v Dubaiju.

Posebnost tega hotela pa je vsekakor edinstven vodni park.
V vodnem parku bo 30 metrski stolp, od koder je speljanih sedem toboganov.
Prečudoviti podvodni svet.
Za ogromne akvarije bo dnevno skrbela ekipa 165 podvodnih delavcev.
Akvariji bodo na ogled ponujali tako svetovni izbor podvodnih živali kot tudi "lokalno" podvodno prebivalstvo.
Specialiteta vodnega parka pa bo tako imenovani "Dolphin Bay".


Torej pot pod noge!

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 19 do 29 °C

Četrtek
od 19 do 30 °C

Petek
od 18 do 28 °C

Sobota
od 18 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat