| 

Posel in moda

Najboljše zabave na hrvaški obali

Najboljše zabave na hrvaški obali

07.08.2008 ob 15:01

Trend dobrih poletnih zabav se na obali sosednje Hrvaške nadaljuje tudi letos. Klubi v obalnih mestih so že dokazali, da lahko vsako leto ponudijo še boljši program in pritegnejo še večje število zabave željnih obiskovalcev. Poleg organizatorjev so svojo priložnost začutili tudi svetovni mojstri klubske in elektronske scene, glasbeniki, željni nove publike, ki se sprošča s pomočjo glasbe, morja in sonca.

Novih poletnih oaz zabave pa si želijo tudi turisti. Za nedavni Garden Festival v Petrčanih pri Zadru je bilo širom Evrope prodanih tri tisoč vstopnic, največ od teh v Veliki Britaniji. Festival so britanski časopisi uvrstili med 10 najboljših party destinacij leta 2008. Očeta festivala sta namreč gonilni sili zasedbe UB40 – producent Nick Colgan in bobnar James Brown, ki sta po počitnicah na Hrvaški obali ugotovila, da je tu prostora tudi za resen posel. Zagnala sta klub Garden v Zadru, dve leti kasneje pa še festival v turističnem kompleksu Pinija, ki ga je obiskalo že dva tisoč ljudi. Istočasno se je v Zadru odprlo še nekaj mest s klubsko zabavo, zato so mesto v svetovnih medijih proglasili za poletni hit Mediterana.

Poletna zabava pa je vsako leto bolj vroča v Zrćah na Pagu, kjer se v glavni sezoni zabava na tisoče ljudi. Ime »hrvaška Ibiza« najbolj opravičuje klub Aquarius, kjer naj bi ponujali več zabave, kot jo lahko prenesete.


V Istri je center zabave poreški klub Byblos, ki ga mediji predstavljajo kot največji in najlepši nočni klub v Evropi. Byblos premore 5.000 kvadratnih metrov, štiri točilne pulte in VIP lože, spredaj dva bazena in ogromno parkirišče, prav tako z VIP cono. Našli ga boste v Zeleni laguni, najavljeni nastopajoči pa David Guetta, David Morales, Eric Morillo, Deep Dish, Axwell in Armand van Helden, za drugačne okuse pa nastop Gypsy Kings in skupine transvestitov z Ibize.


Še eden bližnjih je rovinjski Monvi, edino mesto na jadranski obali, kjer gostom na enem mestu ponudijo koncerte na odprtem v Amfiteatru, elektro partije v klubih Temple, Gallery in President, kvalitetno hrano, pizzerijo, fast food, vinske in cocktail bare, videoigrice, itd.

Navkljub govoricam o šminkerskih ali celo snobovskih gostih, pa v kategoriji cocktail barov ni boljšega od hvarskega Carpe Diema. Hvarske promenade si brez ponudbe cocktailov in after beach party-jev v CD-ju ni več mogoče predstavljati.


Kultni klub na področju Šibenika je Hacienda v Vodicah. Tam se bodo tudi letos zbrala znana imena elektronske glasbe, med njimi Hernan Cattane, Axwell, Ingros in duo Shapeshifters.

Ponudba je pestra, zato le izkoristite preostanek poletja tudi za kakšno dobro zabavo!

Vir: www.tportal.com

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat