| 

Aktualno

Pozor -  lažne vstopnice za Olimpijske igre!

Pozor - lažne vstopnice za Olimpijske igre!

06.08.2008 ob 20:50

Organizatorji Olimpijskih iger opozarjajo vse kupce kart za to prestižno tekmovanje, da na spletu obstaja kar nekaj strani, ki prodajajo lažne vstopnice. Veliko število ljudi, ki so že spakirali svoje torbe za pot v Peking, karte pa so kupili prek spleta, je postalo žrtev še ene v nizu internetnih prevar. Mednarodni olimpijski komite sicer dela vse, da bi takšne preprodajalce ustrezno kaznoval in spletne strani odkril ter umaknil s spleta, vendar je to kaj slaba tolažba za vse, ki so prevaro že izkusili na lastni koži. Originalnih kart za nekatera tekmovanja v redni prodaji namreč sploh ni več. Mnogi izmed opeharjenih potnikov so sorodniki tekmovalcev iz Avstralije,m Nove Zelandije, ZDA, Japonske, Kitajske in Velike Britanije.

Po navodilih Mednarodnega olimpijskega komiteja, je bilo v prejšnjem tednu sproženih šest tožb proti različnim spletnim mestom, ki so ponujala lažne vstopnice za posamezna tekmovanja v sklopu iger. Eno takšnih je www.beijingticketing.com, ki je bilo nedavno odstranjeno.
Organizatorji zato opozarjajo kupce, naj vstopnice kupujejo le na pooblaščenih straneh, kot je na primer www.tickets.beijing2008.cn.

Vir: www.tportal.hr, Foto: bbc.news

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Nedelja
od 20 do 32 °C

Ponedeljek
od 21 do 34 °C

Torek
od 21 do 34 °C

Sreda
od 20 do 35 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat