| 

Aktualno

Laško s štirimi zvezdicami

Laško s štirimi zvezdicami

04.08.2008 ob 15:06

Laško je od petka, 1. avgusta, bogatejše za sodoben štitizvezdični wellness hotel. Wellness hotel ima 90 sodobno opremljenih sob, ki razkrivajo pogled na okolico. Hotelski kompleks leži ob reki Savinji v objemu narave, 15 minut sprehoda do centra mesta.

Termalni center se razprostira na 2200m2 vodnih površin notranjih in zunanjih bazenov. Pod veličastno stekleno kupolo so na voljo bazen z valovi, trije whirpooli nad bazenom, Kneippov kotiček, otroško vodno zabavišče, rekreacijsko masažni bazen s slapovi in talnimi izviri, hitra reka, tobogan in samopostrežna restavracija. Na zunanjih površinah kraljujejo rekreacijsko plavalni in otroški bazen, vodna drča in zunanji tobogan ter termalni bazen, povezan z notranjim bazenom. Največja atrakcija je masažni bazen v obliki kristala, na sotočju Rečice in Savinje, ki najbolj izrazito poudarja sožitje z naravo v objemu termalnih voda. V njem je moč uživati v različnih aromatičnih in barvnih kopelih v kombinaciji z vodnimi masažami, ki telo še dodatno napolnijo z energijo.

V Savna centru na 675m2 s šestimi savnami, zgrajenimi v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega, postanejo podaljšani trenutki sprostitve in krepitve telesa neprecenljivi. Infrardeča savna, Laconium, Sanarium, klasične finske in parne savne, se spogledujejo s tradicijo tematsko urejenih savn s tremi počivališči, hladnim notranjim in toplim zunanjim bazenom ter barom za osvežitev. V sprostitev med savnanjem sodi tudi neposredni pogled na izjemno delo »arhitektke narave«, ki je strugo reke Savinje speljala tik pod sobanami z vročim zrakom.

Wellness, kot način življenja, priporoča tudi negovanje telesa s posebnimi pristopi in tako imenovanimi wellness terapijami. Gostje Wellness parka bodo imeli možnost izbirati med klasičnimi, ayurvedskimi, tajskimi in drugimi vrstami. Spretne roke izkušenih terapevtov bodo v sodelovanju s svetovno priznanimi kozmetičnimi proizvajalci poskrbeli za nego in sprostitev.

Telesno pripravljenost bodo obiskovalci lahko krepili v sodobno opremljenem fitnesu in rekreacijskih prostorih.

Več informacij: www.thermana.si , vir: Nacionalno turistično združenje

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sobota
od 16 do 27 °C

Nedelja
od 15 do 30 °C

Ponedeljek
od 17 do 31 °C

Torek
od 15 do 20 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat