| 

Posel in moda

James Bond ima novega

James Bond ima novega

04.08.2008 ob 13:30

Novi mobilnik v rokah Jamesa Bonda je omejena serija Sony Ericssonovega modela Titanium silver C902 Cyber-shot™.

Sony Ericsson je z zadovoljstvom objavil ekskluzivno partnerstvo z najnovejšo, že 22. bondiado, Quantum of Solace (EON Productions/Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/Colombia Pictures) in posebno izdajo mobilnika z oznako Titanium silver C902 Cyber-shot™. Mobilnik, ki ga pridno uporablja James Bond, ki ga ponovno igra Daniel Craig, bo dostopen v omejenem časovnem obdobju, vseboval pa bo tudi spomninsko kartico z različnimi 007 vsebinami.
Uporabniki bodo spoznali, kako naporno je biti tajni agent kot James Bond, saj je na telefonu že vgrajena igra "Top agent"  z vohunsko tematiko, najava filma Quantum of Solace, intervjuji z zvezdniki ter seveda nepogrešljiva ozadja in screensaverji, prav tako z 007 tematiko.

James Bond uporablja mobilnik med drugim tudi za fotografiranje dokazov, ter za izvrševanje svojih nalog. Fotoaparat s petimi megapiksli, edinstvenim drsnim pokrovom leče, osvetljenimi ikonami občutljivimi na dotik, detekcijo obraza, bliskavico in avtofokusom, najslavnejšemu agentu omogoča pošiljanje visokoresolucijskih fotografij na MI6. Vgrajen fotoaparat med drugim omogoča tudi opcijo BestPi, devet fotografij predmeta v gibanju v nizu, ter izbiro najboljšega posnetka, ali na primer PictBridge za neposreden prenos fotografija na tiskalnik, brez uporabe računalnika.

Titanium silver C902 Cyber-shot™ je UMTS/HSDPA 2100 in EDGE/GPRS 850/900/1800/1900 mobilnik, ki bo dostopen le na izbranih tržiščih v zadnjem tromesečju letošnjega leta.

Vir in foto: www.sonyericsson.com

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat