| 

Aktualno

Začetek Trnfesta 2008

Začetek Trnfesta 2008

29.07.2008 ob 14:25

Danes se prične mednarodni poletni festival Trnfest 2008, ki bo trajal vse do 01.09.2008. Lokacija dogajanja KUD France Prešeren, Karunova ulica 14, Ljubljana. Mednarodni poletni festival Trnfest vse od leta 1991 ponuja žanrsko raznovrsten program z domačimi in tujimi izvajalci s področij glasbe, gledališča, plesa, filma, likovne in vizualne umetnosti ter fotografije. Konec avgusta bo iztekajoči se Trnfest na Eipprovi ulici dopolnil še mednarodni ulični festival Emonska promenada z predstavami, ustvarjalnimi delavnicami in drugimi prireditvami, namenjenimi vsem generacijam.

V dobrem mesecu dni, se bo tako (predvsem v večernih urah) zvrstilo veliko prireditev, katerih nekonvencionalen program bo precej razgiban. Glede na dejstvo, da je na prireditve vstop prost, je Trnfest zagotovo najbolj obiskana KUD-ova prireditev. Celoten program festivala si lahko ogledate na spletni strani www.ljubljana.si.

Vir: www.ljubljana.si

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 12 do 27 °C

Četrtek
od 14 do 30 °C

Petek
od 16 do 33 °C

Sobota
od 17 do 28 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat