| 

Aktualno

Aktivne poslovne počitnice z jadrnico

Aktivne poslovne počitnice z jadrnico

26.03.2008 ob 08:20

Se radi nagrajujete za dobro izpeljan posel ali uspešno zaključeno poslovno leto z aktivnimi počitnicami? Si občasno zaželite malce drugačnega, bolj sproščenega, večdnevnega druženja s poslovnimi partnerji? Ko bi lahko v miru premlevali poslovne dosežke, se hvalili z njimi, jih primerjali z drugimi in si istočasno nabirali sveže ideje in moči za nove izzive!? Poleg vsega pa vam ugaja veter v laseh in vonj po morju!?
Potem se boste tudi vi s svojimi poslovnimi parterji odločili, za vedno bolj priljubljen tedenski čarterski izlet z jadrnico po (še vedno) prelepem Jadranskem morju.
Opažam namreč, da se vedno več podjetnikov v različno velikih skupinah (od 3 pa tudi do ducat in več ljudi) odpravlja na tovrstne poslovne počitnice. Glede na ponudbo in povpraševanje podjetij, ki se ukvarjajo z oddajanjem jadrnic in motornih plovil pri nas, so takšne počitnice aktualne skoraj celo leto (razen v zimskih mesecih).
Očitno je tovrstna poslovno družabna priložnost idealna tako za sprostitev kot za izmenjavo poslovnih izkušenj in nenazadnje za sprejemanje poslovnih odločitev.
Ljubiteljsko jadranje v ugodnih vremenskih razmerah je vsekakor šport, ki prinaša sproščenost in mir. Jadrnica se tiho prebija čez valove (seveda če uporabljate jadra) in v kolikor si privoščite izurjenega voditelja jadrnice (skiperja), ki jadrnico ves čas upravlja, potem se lahko resnično brezskrbno prepustite radostim morskih užitkov in seveda tudi delu. Pri tem pa ne potrebujete nikakršnih jadralskih izkušenj in navtičnih znanj, saj za vse poskrbi skiper.
Torej aktivne počitnice, katere združujejo koristno druženje, morski oddih, stik z naravo in šport, vam lahko prinesejo tudi nenadejane poslovne sadove ali pa le nove prijatelje!

Urška Č.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Petek
od 8 do 19 °C

Sobota
od 9 do 17 °C

Nedelja
od 8 do 18 °C

Ponedeljek
od 10 do 20 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat