| 

Aktualno

Tudi tenisačice se rade slečejo

Tudi tenisačice se rade slečejo

24.07.2008 ob 11:21

Ameriška tenisačica Ashley Harkleroad se je opogumila in se je slekla za Playboy.

Javnosti je svojo odločitev povedala že junija na pariškem grand slamu. ''Bila bom na naslovnici revije Playboy in s tem bom prebila led ter postala prva tenisačica v zgodovini, ki se je slekla za to revijo. Zelo sem zadovoljna saj so slike izredno lepe'', je takrat povedala Američanka po porazu s Sereno Williams v Parizu. Kot je sama rekla se ji ni bil problem slikati in pozirati gola, ker so to erotične slike in ne porno film. Ashley Harkleroad je svojo odločitev sprejela v bolnici, ko je operirala ciste na jajčnikih. Njena najboljša uvrstitev na ženski svetovni teniški lestvici WTA je 39. mesto izpred petih let. Trenutno se nahaja na 61. mestu in v tenisu je do sedaj zaslužila 928,000 dolarjev. S tenisom se je začela ukvarjati pri štirih letih medtem, ko njena mama dela kot učiteljica, oče pa je zaposlen v tiskarni.

Pred štirimi leti se je ta seksipilna tenisačica poročila z ameriškim tenisačem Alexom Bogomolovim. Zakon je trajal le dve leti nato pa je Ashley skočila v objem še enemu nakdanjemu profesionalnemu tenisaču Chucku Adamsu s katerim sta še vedno v vezi.

Gole fotografije seksi tenisačice si lahko ogledate tukaj

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Nedelja
od 6 do 10 °C

Ponedeljek
od 5 do 10 °C

Torek
od 6 do 14 °C

Sreda
od 4 do 15 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat