| 

Aktualno

Piran - mediteransko univerzitetno mesto

Piran - mediteransko univerzitetno mesto

10.07.2008 ob 09:35

Piran ni več le prijazno turistično mestece, je tudi nov center mladih, znanja in učenja. Piran je tudi ponosen gostitelj prve evropsko-mediteranske univerze. Več informacij na: www.emuni.si.

Imate idejo?
Ustvarite plakat na temo Piran – mediteransko univerzitetno mesto, osvojite žirijo in si pridobite nagrado 5.000 evrov, ki jih podarja Mestna občina Piran, brezplačno kotizacijo za dve osebi, ki jih podarja Zlati boben, in pet prenočitev za dve osebi, ki jih podarja Turistično združenje Portorož. Avtorji drugo- in tretje nagrajenega plakata bodo prejeli vsak brezplačno kotizacijo za dve osebi in pet prenočitev za dve osebi.

Pri kreaciji plakata lahko brezplačno uporabite slikovno bazo IPAK Images. Obiščite njihovo spletno stran www.ipak.si, se registrirajte in lahko boste izbirali med več kot 20 milijonov fotografij.

Število plakatov je neomejeno, kotizacije ni.

Dvajset najboljših plakatov bo razstavljenih kot city-lighti na Tartinijevem trgu v Piranu.

Format plakata city light je 116 cm x 174 cm. Na natečaj lahko pošljete delo v nizki resoluciji, 20 najboljših po izboru žirije pa bo moralo pripraviti tudi visokoresolucijski plakat.

Rok za oddajo plakatov je 26. avgust 2008.

Celoten razpis s pravili je na: www.goldendrum.com

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Nedelja
od 0 do 3 °C

Ponedeljek
od -3 do 4 °C

Torek
od -3 do 2 °C

Sreda
od -2 do 2 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat