| 

Aktualno

3. Slovenski forum inovacij

3. Slovenski forum inovacij

09.07.2008 ob 09:32

Datum: 21. in 22. oktober 2008

Kraj: Ljubljana

Organizator: Organizatorja 3. Slovenskega foruma inovacij sta Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) ter Ministrstvo za gospodarstvo RS. Izvajalec je Inštitut Hevreka! v sodelovanju z IRP Inštitutom za raziskovanje podjetništva in Centrom za raziskovanje novih tehnologij - CNT.

Inovacije, izumi in napredek na vseh področjih delovanja človeštva so odločilno prispevali k družbi, kot jo poznamo danes. Smo dosegli limit? Limitov enostavno ni, napredek je neizbežen!

Vabimo vas zato, ker verjamete, da ni nič tako dobro, da ne bi moglo biti še boljše. Ker ste zagovornik in soustvarjalec pozitivnih učinkov tehnološkega razvoja, kreativni izumitelj, ker ste podjetnik z novimi poslovnimi modeli. Ste tisti, ki verjame v realizacijo svojih idej!

Prijavite svoje inovacije, izume, izboljšave, inovativne podjetniške ideje,... in se uvrstite v izbor 30 najboljših inovacij oz. 10 najbolj inovativnih podjetij! Predstavili se boste na 3. Slovenskem forumu inovacij ter v katalogu inovacij Slovenije za leto 2008. Najboljšim iz vsake kategorije bo omogočeno sodelovanje na podjetniških izborih v Sloveniji in v tujini.

Prijavijo se lahko posamezniki ali skupina posameznikov, mala in srednja podjetja, velika podjetja ali raziskovalno-razvojne institucije, mladi raziskovalci s statusom MVZT ter ostali mladi (študenti, dijaki). Še posebej letos vabimo inovatorke, lastnice inovativnih podjetij.

Vsebina prijav naj bo povezana z ekologijo, novimi tehnologijami in njihovo koristno uporabo.

Želite pridobiti investicijo? Potrebujete strokovno pomoč? Ste inovativni? Predstavite svoje inovacije strokovni in splošni javnosti na Slovenskem forumu inovacij, 21. in 22. oktobra 2008.

Dodatne informacije in prijave: Več informacij in prijave na spletni strani: www.sfi.si.

Rok: Rok za oddajo prijave je 25.8.2008.

Vir: Moj spletni priročnik 27, 8. julij 2008 - JAPTI, Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije

sorodni članki

Nedelja
od 0 do 3 °C

Ponedeljek
od -3 do 4 °C

Torek
od -3 do 2 °C

Sreda
od -2 do 2 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat