| 

Aktualno

Vrnitev legende

Vrnitev legende

07.07.2008 ob 14:21

Težko pričakovana legendarna izpeljanka Ford RS športnega cestnega dirkalnika se vrača v odličnem novem Ford Focusu RS, ki bo konec julija predstavljen na avtomobilskem salonu v Londonu.

Novi Focus RS, ki bo v prodaji od leta 2009, je plod dela skupine predanih strokovnjakov, ki jih vodi Jost Capito, direktor športnega programa avtomobilov pri Ford Evropa.

Za zanesenjake, navdušence športnih avtomobilov bo novi model prelomnica vrnitve legendarne oznake Ford RS. To bo drugi model z oznako RS, ki zagotavlja novo vznemirljivo poglavje v zgodbi s 40 letno tradicijo, ki se je v šestdesetih letih pričela v Nemčiji in potem nadaljevala v sedemdesetih z lansiranjem Escorta RS1600.

Capito je ob tej priložnosti dejal: » Želimo, da bo nov zmogljiv športni Focus RS zaresen dirkalnik, ki bo izpolnil pričakovanja navdušencev. Ostajamo zvesti smernicam RS, ki pomenijo razburljiv, cenovno dostopen športni model za vsakodnevno vožnjo.«Vir: Summit motors Ljubljana, d.o.o.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od 17 do 28 °C

Torek
od 17 do 31 °C

Sreda
od 19 do 33 °C

Četrtek
od 20 do 35 °C

Anketa

Plastična operacija?
Zagotovo nekoč, v boju proti staranju
Seveda, na takšnem posegu sem že bil/a
Ne še, si pa želim določenih popravkov
Ne, osebno se za to ne bom odločil/a
Ne, sem absolutno proti medicinsko nepotrebnim posegom

    rezultat